Här finns svar på några av de mest frekvent ställda frågorna gällande cupen. Om du inte hittar svar på din fråga här är du välkommen att kontakta oss. http://skadevifotboll.se/kontakt/

 

Hur köper vi biljetter till Skara Sommarland?

Biljetter till Skara Sommarland säljs alltid via oss för rabatterat pris. Ni har möjlighet att köpa biljetter direkt via er anmälan och inloggning. Ni kan även mejla info@skadevicup.se med er beställning.

När börjar matcherna på fredagen?

De första matcherna startar vid ca 09:00 på fredagen. Möjlighet finns att önska sen spelstart om man planerar sin avresa först på fredag morgon. Sådana önskemål mejlas till info@skadevicup.se

När kan vi checka in på torsdagen?

Vanligtvis är skolorna tillgängliga från ca 18:00 på torsdagskvällen innan cupen. Behöver ni komma tidigare ber vi er kontakta oss i god tid innan turneringen.

När öppnar anmälan för cupen 2021?

Anmälan för Skadevi Cup 2021 kommer att öppna upp under slutet av sommaren 2020. Information och anmälan kommer att gå ut, så se till att inte missa din anmälan.

Varför behöver jag ange ett deltagarantal och ankomstdag vid anmälan?

För våra preliminära uppskattningar och bokningar hos logi- och kostenheten underlättar det väldigt mycket om vi har en liten uppfattning om hur många deltagare ni är och när ni planerar ankomst. Observera att ni kan ändra ert deltagarantal till och med 15/5.