Month: juni 2024

Slutspel och avslutningsmatcher

I klasserna F12 och P12 räknas inga tabeller. När grupperna är färdigspelade kommer varje lag att placeras i en grupp för avslutningsmatcher.

Under gruppspelet står det t.ex. "Lag Röd Grupp 2 - Lag Röd Grupp 4" för en avslutningsmatch. Så fort en grupp är färdigspelad kommer dessa att bytas ut mot riktiga lagnamn. Laget kan få vilken färg som helst så vilken grupp för avslutningsmatcher ni ska spela bestäms när det första gruppspelet är klart.

Observera att namn som "Lag Röd Grupp 2" inte har något att göra med lag som heter t.ex. "Stadens IF Röd".

I klasser med slutspel byts namn som "1:an i Grupp 4" ut mot riktiga lag när hela Grupp 4 är färdigspelad.

I klasserna F13, P13, F14 och P14 spelas avslutningsmatcher för lag som förlorar sin första slutspelsmatch. Håll utkik i spelschemat på vår hemsida och i Skadevi-appen för att se när er avslutningsmatch spelas.


Skadevi Cup tackar Restaurang Prima

Skadevi Cup tackar Restaurang Prima för hjälpen med mat idag.


(Uppdaterad 16:58) Matcherna återupptagna

Uppdatering 16:58: Alla matcher återupptas 17:00. Matcher som avbrutits spelas klart. Kommande matcher med start ordinarie tid 17:00 och senare kommer dessvärre att bli försenade.

Uppdatering 16:43: Alla dagens matcher på Lillegården A kommer att flyttas till Rydsplan (Barkvägen 32)

På grund av extrema väderleksförhållanden har tävlingsledningen tagit ett beslut att tillfälligt bryta alla matcher på alla spelplaner i turneringen. Vi kommer att hålla alla matcher och överväga väderlek och spelduglighet med 30 minuters varsel. En potentiell spelstart kan således vara igen 17:00. Vi återkommer med mer information så fort vi har möjlighet. Vänligen var kvar på er anläggning tills vidare.

Vid återuppstart av match kommer den att påbörjas den den har avslutats.

 

Med vänliga hälsningar,
Tävlingsledningen
Skadevi Cup


PUMA gör besök under Skadevi Cup

På Lillegårdens IP finns Skadevi Cupcentra, och många av planerna som det spelas fotboll på under turneringen. Det finns också väldigt många roliga aktiviteter vid sidan av fotboll så som försäljning, tävlingar och utställare.

En av våra huvudpartners för evenemanget är PUMA, som finns på plats under hela turneringen och bland annat erbjuder speedshooting, spel 1v1, försäljning och FIFA-spelande under turneringen. Det vill ni väl inte missa? 

PUMA kommer att finnas i närheten av Sportfältet, vilket är bredvid Lillegården E-H, samt det stora försäljningsområdet. Ni hittar dem genom att parkera på den stora parkering och gå ned till vänster efter entrén till området.

 

Skadevi Cup