Skadevi Cup stödjer Barncancerfonden

Vi är glada att meddela att Skadevi Cup nu går hand i hand med Barncancerfonden för att stödja en viktig och livsavgörande sak! I år har vi beslutat att en del av överskottet från kiosk- och övrig produktförsäljning under cupen kommer att gå till att stödja Barncancerfondens arbete för att bekämpa barncancer och stödja drabbade familjer. 

Vi är stolta över att vara en del av detta välgörande initiativ och vi ser fram emot att göra en verklig skillnad tillsammans med er, våra fantastiska deltagares och samarbetspartners! Under cupen kommer det också att finnas möjligheter för deltagare och besökare att bidra genom olika insamlingar och aktiviteter som kommer att hållas på plats. Var med oss när vi samlar in pengar för denna livsviktiga orsak och gör skillnad för barn som kämpar mot cancer. Tack för ert stöd och ert engagemang. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad!

Anmäl ditt lag till Skadevi Cup och bli en del av vårt välgörande initiativ för att stödja Barncancerfonden!