Vi blickar tillbaka – vid sidan av planen

Vi är stolta över att Skadevi Cup är igenkänt i hela Sverige för dess bra fotbollsplaner och härliga matcher. Vi spelar fotboll på gräsplaner runtomkring i och utanför Skövde under tre fartfyllda dagar, men vad vi sällan pratar om är att vi brukar erbjuda lite extra roliga aktiviteter vid sidan av turneringen.

Vi minns tillbaka på 2018 när vi hade besök från båda bröderna Ravelli. Bland både deltagare och föräldrar var det väldigt populärt med både tävling och bilder. 2019 var Adidas på besök med en ”bur” där deltagare kunde tävla i olika grenar och det var även samma år som det arrangerades visning av fotbolls-VM för damer på storbildsskärm på torget.

 

Är ni nyfikna på vad för aktiviteter vi kommer att ha under årets Skadevi Cup? Se till att anmäla er idag så får ni all information om Skadevi Cup 2024 och dess aktiviteter under våren. Vi längtar, och vi hoppas att ni gör det också!

Anmäl er HÄR.

Skadevi Cup