Över 150 lag anmälda till Skadevi Cup 2022

Efter två inställda upplagor av Skadevi Cup ser vi nu en ökande anmälningstakt till årets fotbollsfest i Skövde första helgen i juli.

 

I räknande stund är det 160 lag som visat sitt intresse för att spela Skadevi Cup 2022.

 

– Vi ser att anmälningstakten börjar komma upp i nivåer som våra tidigare cuper något senare. Mycket har med största sannolikhet berott på det rådande läget med pandemin, men nu det senare så har tempot bland anmälande lag ökat. Vilket förstås är väldigt roligt, säger cupgeneral David Perhed.

 

David Perhed fortsätter med hur läget ser ut inför Skadevi Cup 2022.

 

– Vi som arbetar med cupen håller just nu på att planera för att få till ett så bra genomförande som möjligt. Det har varit ett uppehåll på två år vilket ger både vissa för-, men även nackdelar. Oavsett så står vi väl redo för att välkomna alla cupsugna lag igen, säger han.

 

Säkra er plats i Skadevi Cup 2022 redan idag: Anmälan

 

 

Cupledningen