Slutspel och avslutningsmatcher

I klasserna F12 och P12 räknas inga tabeller. När grupperna är färdigspelade kommer varje lag att placeras i en grupp för avslutningsmatcher.

Under gruppspelet står det t.ex. ”Lag Röd Grupp 2 – Lag Röd Grupp 4” för en avslutningsmatch. Så fort en grupp är färdigspelad kommer dessa att bytas ut mot riktiga lagnamn. Laget kan få vilken färg som helst så vilken grupp för avslutningsmatcher ni ska spela bestäms när det första gruppspelet är klart.

Observera att namn som ”Lag Röd Grupp 2” inte har något att göra med lag som heter t.ex. ”Stadens IF Röd”.

I klasser med slutspel byts namn som ”1:an i Grupp 4” ut mot riktiga lag när hela Grupp 4 är färdigspelad.

I klasserna F13, P13, F14 och P14 spelas avslutningsmatcher för lag som förlorar sin första slutspelsmatch. Håll utkik i spelschemat på vår hemsida och i Skadevi-appen för att se när er avslutningsmatch spelas.