Här finns svar på några av de mest frekvent ställda frågorna gällande cupen. Om du inte hittar svar på din fråga här är du välkommen att kontakta oss. http://skadevifotboll.se/kontakt/

 

 

Hur köper vi biljetter till Skara Sommarland?

Biljetter till Skara Sommarland säljs tyvärr inte längre via cupen till rabatterat pris. Detta efter ett beslut av Sommarland, som istället säljer biljetter till ordinarie priser. Ni hittar information och möjlighet att köpa biljett via deras hemsida: https://www.sommarland.se.

När börjar matcherna på fredagen?

De första matcherna startar vid ca 09:00 på fredagen. Möjlighet finns att önska sen spelstart om man planerar sin avresa först på fredag morgon. Sådana önskemål mejlas till info@skadevicup.se

När kan vi checka in på torsdagen?

Vanligtvis är skolorna tillgängliga från ca 18:00 på torsdagskvällen innan cupen. Behöver ni komma tidigare ber vi er kontakta oss i god tid innan turneringen.

Varför behöver jag ange ett deltagarantal och ankomstdag vid anmälan?

För våra preliminära uppskattningar och bokningar hos logi- och kostenheten underlättar det väldigt mycket om vi har en liten uppfattning om hur många deltagare ni är och när ni planerar ankomst. Observera att ni kan ändra ert deltagarantal till och med 15/5.

Har cupen några transporter?

Cupen arrangerar inga egna transporter utan det är upp till varje lag att själva lösa transport mellan hårdförläggningen och skolan. Bor man inom Skövde Kommun går det lokalbussar till alla förläggningar, men det är inte alltid dessa busstabeller korresponderar väl med spelschema vid tidiga/sena matcher. Vi rekommenderar således de besökande lagen att använda sig av minibussar, bilar eller bussar i första hand.