200 lag anmälda till Skadevi Cup 2024

Den årliga fotbollsfesten, Skadevi Cup, fortsätter att slå rekord när över 200 lag har anmält sig till årets turnering! Cupen, som är en av de mest prestigefyllda och efterlängtade evenemangen i regionen, som alltid äger rum i Skövde helgen efter midsommar.

”Att nå över 200 anmälda lag redan nu är en fantastisk milstolpe för oss”, säger Per Larsson, klubbchef i IFK Skövde Fotboll. ”Det är en tydlig indikation på det enorma intresset för Skadevi Cup och vi ser fram emot att välkomna lag ännu från olika åldersgrupper och nivåer till en helg fylld av fotbollsfest och gemenskap.”

Vid samma tidpunkt förra året var antalet anmälda lag betydligt färre, med endast cirka 140 lag som hade anmält sig till turneringen. Den betydande ökningen i antalet lag som nu deltar i Skadevi Cup 2024 är en indikation på evenemangets växande popularitet och dess status som en av regionens mest efterlängtade fotbollsfester. Deltagande lag från olika delar av landet och internationellt kommer att göra sig redo för en helg fylld av spännande matcher, häftig rivalitet och minnesvärda ögonblick på fotbollsplanen.