Arbeta som funktionär under Skadevi Cup

Under Skadevi Cup Fotboll arbetar hundratals ideella funktionärer på planer, skolor, kiosker och kring cupcentrat. Alla hjälps åt för att genomföra Skaraborgs höjdpunkt på sommaren och alla är minst lika viktiga. Vill du också vara med och hjälpa till under turneringen? Det är inte bara lärorikt, det är väldigt kul också och de allra flesta som arbetar hos oss kommer tillbaka, år efter år.

Vi söker hela tiden ideella funktionärer som kan tänka sig att hjälpa till under turneringen. Man väljer själv hur mycket och inom vilka områden man arbetar, men man bör vara beredd på att saker kan hända under turneringen och att saker kan förändras med kort varsel.

Är du över 16 år och vill testa på att vara med på en av Sveriges största fotbollsturneringar? Fyll i formuläret via länken nedan så kommer vi att kontakta dig närmare turneringen.

ANMÄLAN FUNKTIONÄR

Skadevi Cup Fotboll