Nu närmar det sig cup

Nu är anmälan till Skadevi Cup 2022 helt stängd och vi tar inte emot fler lag.

Många har frågor just nu kring deltagaravgifter och spelschemat för cupen. Just nu håller vi på att bekräfta alla deltagande lagen och så fort det är färdigställt kan vi påbörja arbetet med spelschemat till Skadevi Cup 2022. Tidigare år har schemat varit klart någon gång mellan 5-10 juni och det är målsättningen även i år.

Om ni önskar korrigera deltagaravgift från ankomst torsdag till ankomst fredag efter att spelschemat har kommit så är det inga problem. Likaså kan enskilda tillägg av deltagaravgifter och specialkoster ske ett tag till. Hör av er till oss på info@skadevicup.se med era funderingar eller önskemål.

 

Vad är bra att ha koll på nu?
– Om ni inte har registrerat era deltagaravgifter och er specialkost är det akut att göra detta på direkten. Vi kan inte garantera några större justeringar längre fram. Mindre justeringar går bra. Kontakta info@skadevicup.se för tillägg/bortfall.
– Laguppställning med spelares namn och tröjnummer skall vara färdigställt veckan innan cup.
– Ni har väl inte missat att ni kan beställa biljetter till Skara Sommarland i förväg? Om ni funderar på att åka dit så rekommenderar vi starkt att köpa biljetter i förväg då parken fortfarande har platsbegränsning och det kan bli fullt.

Cupledningen
Skadevi Cup
info@skadevicup.se