Det närmar sig 200 anmälda lag

Nu närmar det sig snart 200 anmälda lag till Skadevi Cup 2022. Cupen som har ställts in i två år i rad ser återigen fram emot att få ta emot alla fantastiska barn och ungdomar till en härligt Skövde helgen efter midsommar. Vi passade på att ställa några frågor till cupgeneralen David inför årets turnering.

Vad siktar ni på ska bli bättre i år?

Det absolut viktigaste för oss är att alla lag som kommer till oss får en bra upplevelse både på och utanför planen. Vi tittar som alltid på olika sidoaktiviteter för alla lag så att man kan hitta på roliga saker utöver fotbollen. Vi hoppas snart kunna publicera ett erbjudande om rabatterade biljetter till Skara Sommarland för den som är intresserad, till exempel.

För de lagen som funderar på vilken cup de ska åka på i sommar. Varför ska man välja Skadevi Cup?

Skadevi Cup är en erfaren turnering med bra omdöme i hela Norden. Vi har väldigt många återkommande lag vilket säger en hel del om den turneringen vi erbjuder. Logi, mat och planansvar sitter i blodet på alla Skövdebor vid det här laget och vi garanterar er en välorganiserad cup med många skratt och fantastisk fotboll. Vi har dessutom många anläggningar i och runtomkring Skövde med riktigt bra gräsplaner som ni inte vill missa.

När stänger anmälan?

Anmälan stänger 30/4 så skynda er och anmäl ert lag idag för att säkra er plats i turneringen 2022!