Över 350 lag anmälda till Skadevi Cup 2020

Den positiva trenden fortsätter och under helgen passerades gränsen för 350 anmälda lag till Skadevi Cup 2020. Det är ungefär 60 fler lag än vid samma tidpunkt ifjol och intresset är stort för flera av klasserna.  Vi har i princip nått taket för hur många övernattande lag vi kan ta emot och har blivit tvungna att stänga den möjligheten i anmälningsformuläret, säger David Perhed. Alla lag som vill säkra sitt deltagande i Skadevi Cup 2020 behöver dock betala in anmälningsavgiften snarast. Flera klasser är redan fulltecknade med godkända lag och över 30 lag står på reservlista. Flera av lagen kommer från Stockholms- och Göteborgsområdet, men många kommer även från stora delar av södra och mellersta Sverige. Till 2020 kommer även IFK Visby från Gotland att deltaga i Skadevi Cup.  Det är kul att vi lyckas locka till oss lag från stora delar av Sverige, vi vill nå ut till alla delar av landet och det kan vi ju konstatera att vi lyckats med, säger David Perhed. Därtill har cupansvarige David Perhed ett positiv nyhet kring ett spännande lag som nästintill är säkra med sin anmälan till Skadevi Cup 2020.  Mer om det kommer när vi kan bekräfta lagets deltagande, så vi avvaktar lite tills vidare, avslutar David Perhed. Adam Lind Kommunikationsansvarig – Skadevi Cup