Klassparmesan bjuder på lagavgiften på 1200 kr

Skadevi Cup och Klassparmesan ser tillsammans fram emot turneringen 2022. De övernattande lag som deltar har nu möjlighet att starta en försäljning med Klassparmesan via följande länk: https://klassparmesan.se/skadevi-cup/

Genom att sälja minst 150 paket i en försäljning som avslutas senast 30/6 2022 så tjänar ni alltså inte bara pengar till lagkassan, utan ni får också lagavgiften betald.

 

Vid frågor eller funderingar kring eventuell försäljning ber vi er kontakta Klassparmesan via länken ovan.

Köp rabatterade biljetter till Skara Sommarland

Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark! Skara Sommarland har roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Det finns 47 st attraktioner – allt från roliga vattenrutschbanor och pooler till fartfyllda berg- och dalbanor och snurriga karuseller.

Ni har väl inte missat att alla deltagare, anhöriga och vänner till Skadevi Cup kan köpa endagarsbiljetter till Skara Sommarland under cupen för endast 249 kr? Ordinarie pris 379 kr. Ni bokar antalet biljetter via er inloggning och fyller i valfritt antal. Biljetterna gäller från onsdag-måndag, dvs en dag innan ankomstdag till cupen och en dag efter sista speldagen.

Om ni som anhöriga vill ha biljetter separat kan ni kontakta info@skadevicup.se så hjälper vi er.

Cupledningen

Skadevi Cup