Information gällande Coronaviruset

Cupledningen följer kontinuerligt uppdateringar kring läget gällande viruset. Men som situationen ser ut idag så påverkar det inte cupen.

Som situationen ser ut nu påverkar inte regeringens senaste beslut Skadevi Cup 2020 utan planeringen inför cupen pågår som vanligt, men självklart följer vi de riktlinjer och rekommendationer som myndigheterna ger.

Inget lag har avbokat sitt deltagande till Skadevi Cup med hänvisning till Coronaviruset och det står fortfarande många lag på reservlistan.

Återbetalningsreglerna gäller som vanligt. Lagavgiften betalas tillbaka till och med 30/4. Vid avanmälan efter 30/4 betalas lagavgiften inte tillbaka. Deltagaravgifter betalas tillbaka vid återbud för lag eller enskilda spelare fram till 15 maj. Därefter betalas halva deltagaravgiften tillbaka. Kan man uppvisa sjukintyg, betalas hela avgiften tillbaka.

 Vi kommer att återkomma med mer information vid eventuella förändringar.

Adam Lind – Skadevi Cup